Hirsityöt

Kuvagalleria

Valmistus

Sijainti

Kontakti

Yritys

Hirsityöt


Ihmisen henkiseen hyvinvointiin vaikuttaa suuresti asuinympäristö. Usein tarvitaan myös paikka, johon vetäytyä arjen kiireiden ja aherruksen välillä rentoutumaan ja latautumaan. Tähän hirsirakentaminen tarjoaa ainutlaatuisen ratkaisun. Hirsitalo tai mäkki ei ole vain ulkoisesti näyttävä, vaan siellä on myäs miellyttävä ja viihtyisä ilmapiiri.

Hirsi rakennusmateriaalina on luonnonläheisin vaihtoehto, samalla myäs ilmanvaihdon kannalta käytännällisin. Ilman kosteus pysyy aina miellyttävällä tasolla, niin että allergisenkin on helppo hengittää. Sisäilma on myäs aina raikasta eikä koneellista ilmanvaihtoa tarvita, koska puu elää ja hengittää luonnollisesti ympäristänsä mukaan. Tämä säästää myäs energiakustannuksia. Hirsitalo on talvella mukavan lämmin ja kesällä miellyttävän viileä. Oikea lämpätila, ilman kosteus ja vaihtuvuus takaavat rauhallisen yäunen ja hyvän olon myäs fyysisesti.

Lämpimän ja rauhallisen tunnelman lisäksi hirsirakennus tarjoaa vieraille myäs kuvan sen omistajasta. Yksilälliset ratkaisut ja henkiläkohtaisesti tilaajaa varten suunnitellut rakenteet ovat jotain, mitä sarjavalmistus ei voi tarjota. Larikan Hirsityät tunnetaan juuri ainutkertaisista ja asujan mukaan joustavista ratkaisuista; asiakkaan tyytyväisyys on meille tärkeintä.