Hirsityöt

Kuvagalleria

Valmistus

Sijainti

Kontakti

Yritys

Valmistus


Hirsien ja muiden puutuotteiden valmistus tapahtuu ajanmukaisin höylä- ja lovistuskonein, silti vanhoja, hyväksi havaittuja perinteitä unohtamatta. Puut valikoidaan käyttätarkoituksen mukaan. Hitaastikasvaneista, hyvälaatuisista männyistä tai kuusista puut jalostetaan hirsituotteiksi.

kelo

Valikoinnin jälkeen puut sahataan, kuivataan ja höylätään. Poikkeuksen tästä tekee ylläolevassa kuvassa näkyvä kelorakentaminen, jossa puut ovat luonnon valmiiksi muokkaamia ja pintakäsittelemiä. Keloja ei käsitellä sahausta lukuunottamatta mitenkään.

henry henry_klaus kelo halli kelos piir1 sahanp

Jokainen valmistamamme tuote on yksilällinen ja suunniteltu huolellisesti asiakkaan toiveiden ja käyttötarkoituksen mukaan. Meillä on myös valmiiksi suunniteltuja malleja, joita voidaan soveltaa ja muokata. Jokainen asiakas saa oman näkäisensä tuotteen, joka ei varmasti ole samanlainen kuin naapurilla. Tämä on vahvuutemme alan suurimpiin yrityksiin verrattuna; ei liukuhihnatyötä. Suunnitteluun ja rakentamiseen ovat vanhojen mestarien opetukset ja niiden päälle pitkäaikainen käytännän kokemus tuoneet varmuuden, joka ei kaihda monimutkaisempaakaan hommaa.